11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Élet a betiltások után: Vadiúj névvel tér vissza a PUBG Mobile Indiába

A PUBG Mobile új néven tér vissza Indiába – jelentette be ma a Krafton. A Battlegrounds Mobile India egy ingyenesen játszható cím lesz Android és iOS készülékekre, amely “hamarosan” érkezik.

A PUBGM-et 2020. szeptember 2-án tiltották be Indiában adatvédelmi aggályok miatt. A Krafton egy mai blogbejegyzésben biztosította a rajongókat arról, hogy az adatvédelem és az adatbiztonság “elsődleges prioritás” a vállalat számára. Hozzátette, hogy partnerekkel együttműködik annak érdekében, hogy a Battlegrounds Mobile India adatgyűjtése és tárolása megfeleljen a helyi törvényeknek.

A Krafton azt is elmondta, hogy az új battle royale játéknak külön esport ökoszisztémája lesz az országban, amely ligákból és versenyekből áll majd. A vállalat tavaly azt mondta, hogy az ország “legnagyobb professzionális esport ligájának” létrehozását tervezi.

Emellett a Battlegrounds Mobile India exkluzív játékbeli eseményekkel és funkciókkal fog megjelenni a dél-ázsiai ország játékosai számára. A játék megjelenési dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A Krafton azt mondta, hogy “hamarosan” érkezik majd egy előregisztrációs időszak után.

A játék tavalyi betiltását követően a Krafton bejelentette, hogy indiai leányvállalatot indít és 100 millió dollárt fektet be Indiában. A vállalat bejelentette a PUBG Mobile India-t is, egy külön játékot az ország számára, amely zöldvérű effektekkel és játékidő-korlátozással rendelkezett. A mai bejelentés alapján úgy tűnik, hogy a játék újraindításának eredeti terveit megváltoztatták.

Egyelőre nem világos, hogy a Battlegrounds Mobile India is zöld véreffektusokkal fog-e rendelkezni. A játék adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei szerint azonban a kiskorú játékosok számára bizonyos játékidő-korlátozások lesznek érvényben.

A 18 év alatti játékosoknak meg kell adniuk egy szülő vagy gyám mobiltelefonszámát – olvasható a játék adatvédelmi szabályzatában. Ezzel fogják megerősíteni, hogy a játékos “jogilag jogosult” a játékra.

Emellett a kiskorú játékosok naponta legfeljebb három órát játszhatnak majd a játékkal. Emellett napi 7000 rúpia (kb. 28.000 Ft) elköltésére is korlátozzák őket.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI