Ezek a FIFA Ultimate Team történetének legutáltabb lapjai – 1. rész

A FIFA történetében előfordult már párszor, hogy az EA Sports kicsit megszédült és őrületes lapokat adott ki. Ilyen például idén a Varane-Mendy páros, akiknek a Gold kártyáit még most is, a Team of the Season-időszak kellős közepén is sokan használják. Ha ez nem az “OP” definíciója, akkor semmi.

A közösség az évek során egy komolyabb feketelistát készített azokból a lapokból, amik az adott FIFA verziót uralták. Most összegyűjtöttünk belőlük párat:

FIFA 19 – Baluta

Őrületes statisztikákkal ruházta fel a románt az EA Sports. Ráadásul mindezért csupán csak egy maximum 15 ezer coinos SBC-t kellett megcsináljunk. A játék legőrültebb supersubja volt. Még ma is rémálmain vannak miatta…

FIFA 18 – Alessandrini

A francia szélső ugyan az MLS-ben focizott, nemzetisége miatt nem volt nehéz meta csapatokba beépíteni. Mindezek mellett őrületesen gyors és gólerős volt. Szinte nem volt védő, aki versenybe szállhatott volna vele. Ráadásul egy halom In-Form kártyája volt abban az évben, s még egy Futties verziót is kapott a kanadaiaktól. Nagy ötlet volt.

FIFA 17 – Butland

Butland volt az első olyan angol kapus, aki uralta az évet, mint egy 82-es arany játékos. Ezt a trónt idén Pope foglalta el, de a FIFA 17 idején Butland bukkant fel az Ultimate Team csapatok 85%-ban. Ráadásul még jól is linkelt Smalling és Eric Bailly lapjaival, akik akkoriban őrületesen erős védőknek számítottak.

Betöltés...
Keresés
Keresés