18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Kiszivárgott a megjelenés: Ekkor érkezhet a GTA 6

Egy szivárogtató elárulta a dátumot.

Az utóbbi időkből nem tudnék olyan filmet vagy sorozatot mondani, ami vetekedne a GTA 6 hype-jával. Nem véletlen, hogy a Rockstar csak rendkívül óvatosan, de leginkább sehogy sem nyilatkozik a kultikussá vált GTA V utódjáról. Egy informátor viszont megszólalt, sőt egy dátumot is hozott magával sokak örömére.

A leaker szerint egész pontosan 2023-ig kell várnunk a GTA 6 megjelenéséig, ami nincs épp közel.

Ráadásul nem is év elején, hanem szokás szerint október-november környékén várható az új epizód debütálása, addig pedig be kell érnünk a GTA Online-nal ViewerAnon szerint.

 

Ez valahol logikus, hiszen a GTA Online óriási sikereket ért el az utóbbi időkben. A streamerek és a nézők is imádják, ez gyakorlatilag a cég arantyojást tojó tyúkja.

Értjük hát miért nem akarnak tőle egykönnyen megválni. A GTA 6 viszont a pletykák szerint már egész jó állapotban van, azaz közel lehet az alfa fázis, ugyanis a Rockstar tesztereket keres a bennfentesek szerint. Többen emiatt úgy gondolták, hogy idén vagy akár jövőre érkezhet a játék, de a jelek szerint ez korántsem biztos.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI