A hot tub a múlté: Melyik játék érdekesebb mint a mellek?!

Általában a Just Chatting a Twitch királya, – pláne mióta megy a sokak által kedvelt, mások által elítélt hot tub meta – azonban ahogy a naptár áprilisról májusra fordult, a Grand Theft Auto 5 megelőzte ezt, mivel a GTA RP továbbra is óriási népszerűségnek örvend.

A NoPixel szerver 3.0 frissítésének megjelenésével a játék népszerűsége az egekbe szökött. Olyan nagy streamerek kapcsolódtak be, mint xQc, Summit1g, HasanAbi, Sykkuno, de még Pokimane is, és egyre több tartalomkészítő áll sorba a játékért.

A Just Chatting, mint azt minden rendszeres Twitch-felhasználó  és néző tudja, szinte szent és sérthetetlen, mindig a legnézettebbek között van, hacsak nem történik valami hatalmas esport esemény vagy nem jelenik meg egy új játék.

Május első hetében ez azonban a SullyGnome statisztikái szerint véget ért. Mind xQc, mind AuronPlays – egy spanyol streamer, aki nem a NoPixelen, hanem a saját szerverén játszik – rendszeresen átlagosan 150.000 néző felett van, amikor GTA-t közvetít… Aztán ott vannak az olyanok, mint Sykkuno, Summit1g és MoonMoon, akik hatalmas követőik révén mindent felhúznak.

Persze, ez még nem jelenti azt, hogy a GTA RP és a GTA 5 sokáig a Twitch csúcsán marad, de azt mutatja, hogy milyen nagyot nőtt a játék idén, és különösen most májusban.

Betöltés...
Keresés
Keresés