2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Egy pozícióváltó lap semmizi ki a PC-s FIFA játékosokat

Úgy tűnik nem tanul a saját hibáiból az EA Sports. Minden évben megvárják, hogy a pozícióváltó lapok az őrületbe kergessék az Ultimate Team közösséget. Sokan úgy gondolják, hogy ezeknek is menniük kellene, mint a Fitness lapoknak, s az a helyzet, hogy a folyamatos kellemetlenségek miatt ez egy racionális lépés lehetne.

CAM to CM consumable is extinct on PC… from FIFA

A tavalyi évben a CF->CAM kártya nehezítette meg a játékosok mindennapjait, most pedig a CAM->CM lapok tűntek el a PC-s piacról. Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül egy felbukkan, akkor annyira nagy a hiány, hogy max áron kelnek el, vagyis 20 ezer Coint kell kiadni értük, hogy kísérletezhessünk a csapatunkkal.

Szinte csak snipe-olni lehet, a nagyobb rewardhullámokra vannak utalva a felhasználók, ez ugyanis az az időszak, amikor felszabadul pár ebből a lapból.

Szerencsére konzolon nem ilyen vészes a helyzet, de a PC-s játékosokkal kellene valamit kezdeniük a fejlesztőknek. Már az is megoldás lenne, ha a Consumable elemek kikerülnének a pakkokból és egy állandó kínálatból lehetne vásárolni Coinért…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI