24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egy pozícióváltó lap semmizi ki a PC-s FIFA játékosokat

Úgy tűnik nem tanul a saját hibáiból az EA Sports. Minden évben megvárják, hogy a pozícióváltó lapok az őrületbe kergessék az Ultimate Team közösséget. Sokan úgy gondolják, hogy ezeknek is menniük kellene, mint a Fitness lapoknak, s az a helyzet, hogy a folyamatos kellemetlenségek miatt ez egy racionális lépés lehetne.

CAM to CM consumable is extinct on PC… from FIFA

A tavalyi évben a CF->CAM kártya nehezítette meg a játékosok mindennapjait, most pedig a CAM->CM lapok tűntek el a PC-s piacról. Ez azt jelenti, hogy ha véletlenül egy felbukkan, akkor annyira nagy a hiány, hogy max áron kelnek el, vagyis 20 ezer Coint kell kiadni értük, hogy kísérletezhessünk a csapatunkkal.

Szinte csak snipe-olni lehet, a nagyobb rewardhullámokra vannak utalva a felhasználók, ez ugyanis az az időszak, amikor felszabadul pár ebből a lapból.

Szerencsére konzolon nem ilyen vészes a helyzet, de a PC-s játékosokkal kellene valamit kezdeniük a fejlesztőknek. Már az is megoldás lenne, ha a Consumable elemek kikerülnének a pakkokból és egy állandó kínálatból lehetne vásárolni Coinért…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI