20.9 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Jake Paulnak semmi sem elég – Most kihúzta a gyufát Mayweathernél

A youtuber Logan Paul és az 50-0-s bokszbajnok Floyd Mayweather egy hónappal a közelgő bokszmeccsük előtt találkoztak egy összecsapáson – de végül Jake Paul volt az, aki már az interjúk végeztével ellopta a műsort. A 3-0-s “profi” rekorddal büszkélkedő Jake legyőzte influencer társát, AneSonGibet, a korábbi NBA-játékost, Nate Robsinont, sőt még a visszavonult MMA-profi Ben Askrent is.

Úgy tűnik, ez sem volt elég ahhoz, hogy csillapítsa az őrült versenyszomját, hiszen nemrég dulakodás történt Logan Paul Mayweatherrel tartott május 6-i sajtótájékoztatóján. A páros most először találkozott, és komoly vitába torkollott a helyzet. Mayweather azt ígérte, hogy Paul “megfizet azért, amit Japánban tett”. Ám végül nem Logan Paul volt az, aki nem bírta kontrollálni magát.

Ehelyett úgy tűnik, hogy Jake Paul lopta el a reflektorfényt, miután az ízelítő véget ért. A tartalomkészítő néhány zavarba ejtő fotót posztolt magáról a közösségi médiában véres szájjal és szakadt ruhával, ami miatt néhány rajongó arra gyanakodott, hogy a műsor során fizikailag is összetűzésbe keveredett valakivel. Úgy tűnik, ez az elmélet igaznak bizonyult.

Az sajtótájékoztatóról készült videofelvételen látható, hogy Jake és Mayweather egy heves beszélgetést folytatnak, aztán a youtuberből lett bokszoló odanyúlt, és letépte Mayweather sapkáját a fejéről. Ezután gyorsan megpróbált eltűnni a körülöttük összegyűlt tömegben. Nem sokkal később verekedés alakult ki kettejük között, sok néző próbálta őket szétszedni.

Mayweather később látható, amint megpróbálja visszaszerezni a sapkáját, és azt kiabálja Paulnak: “Ne légy tiszteletlen velem!”. – miközben a gyökér Jake azt skandálja: “Megvan a sapkád!”.

Sőt, amint hazaért, gyorsan még egy sapkát is készíttetett, hogy ebből is a lehető legtöbb pénzt húzza:

 

És még a Twitteren is átírta a nevét… nevetséges:

Az biztos, hogy a profi bokszolót nagyon felhúzta:

 

Logan Paul reakciója a dulakodásra kifejezetten elkeseredettnek tűnik, a konferencia után készült videón kétségbeesetten kérdezgeti: “Mi a faszt csinált, tesó?”.

Mindent összevetve, ez a veszekedés nem meglepő, hiszen Mayweather maga dicsekedett azzal, hogy mindkét Paul testvérrel megmérkőzik ugyanazon az estén.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI