18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Jake Paulnak semmi sem elég – Most kihúzta a gyufát Mayweathernél

A youtuber Logan Paul és az 50-0-s bokszbajnok Floyd Mayweather egy hónappal a közelgő bokszmeccsük előtt találkoztak egy összecsapáson – de végül Jake Paul volt az, aki már az interjúk végeztével ellopta a műsort. A 3-0-s “profi” rekorddal büszkélkedő Jake legyőzte influencer társát, AneSonGibet, a korábbi NBA-játékost, Nate Robsinont, sőt még a visszavonult MMA-profi Ben Askrent is.

Úgy tűnik, ez sem volt elég ahhoz, hogy csillapítsa az őrült versenyszomját, hiszen nemrég dulakodás történt Logan Paul Mayweatherrel tartott május 6-i sajtótájékoztatóján. A páros most először találkozott, és komoly vitába torkollott a helyzet. Mayweather azt ígérte, hogy Paul “megfizet azért, amit Japánban tett”. Ám végül nem Logan Paul volt az, aki nem bírta kontrollálni magát.

Ehelyett úgy tűnik, hogy Jake Paul lopta el a reflektorfényt, miután az ízelítő véget ért. A tartalomkészítő néhány zavarba ejtő fotót posztolt magáról a közösségi médiában véres szájjal és szakadt ruhával, ami miatt néhány rajongó arra gyanakodott, hogy a műsor során fizikailag is összetűzésbe keveredett valakivel. Úgy tűnik, ez az elmélet igaznak bizonyult.

Az sajtótájékoztatóról készült videofelvételen látható, hogy Jake és Mayweather egy heves beszélgetést folytatnak, aztán a youtuberből lett bokszoló odanyúlt, és letépte Mayweather sapkáját a fejéről. Ezután gyorsan megpróbált eltűnni a körülöttük összegyűlt tömegben. Nem sokkal később verekedés alakult ki kettejük között, sok néző próbálta őket szétszedni.

Mayweather később látható, amint megpróbálja visszaszerezni a sapkáját, és azt kiabálja Paulnak: “Ne légy tiszteletlen velem!”. – miközben a gyökér Jake azt skandálja: “Megvan a sapkád!”.

Sőt, amint hazaért, gyorsan még egy sapkát is készíttetett, hogy ebből is a lehető legtöbb pénzt húzza:

 

És még a Twitteren is átírta a nevét… nevetséges:

Az biztos, hogy a profi bokszolót nagyon felhúzta:

 

Logan Paul reakciója a dulakodásra kifejezetten elkeseredettnek tűnik, a konferencia után készült videón kétségbeesetten kérdezgeti: “Mi a faszt csinált, tesó?”.

Mindent összevetve, ez a veszekedés nem meglepő, hiszen Mayweather maga dicsekedett azzal, hogy mindkét Paul testvérrel megmérkőzik ugyanazon az estén.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI