18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Minek ide fegyver? – Gusztustalanul OP a Warzone melee

Gyakorlatilag a Warzone körök hatására már nagyon rég érlelődött bennem ez a gondolat, mely szerint UNDORÍTÓ a melee a játékban, gondoltam csak a saját véleményem miatt nem írok belőle cikket.

És akkor megtörtént a csoda. Egy videó került elém, melyben a fazon több embert is két ütéssel a földre kényszerített, majd – nyilván – megölt. Természetesen a videó készítője szemében ez a nap csúcspontja, másként viszont nagy probléma a játékban.

Did my teammate just melee three players with a pistol? lol from CODWarzone

Gyakorlatilag az a helyzet, hogy a körök elején kapott pisztoly sebzése bőőőven elmarad ettől a címben említett csodáétól. Nem, nem csak mi gondoljuk így, ugyanis végül nagyon sok komment szólt erről a felvétel alatt.

A probléma valós, ha egy shotgun lennék a játékban (lol), sírnék, hogy elvette a munkám a melee. Ideje lenne annak, hogy a fejlesztők ránézzenek. Ti mit tapasztaltok? Tényleg így van?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI