12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mit gondolsz a legújabb bizarr izomagy Fortnite macskáról?

Csak fél percig nem figyelünk oda a Fortnite hírekre, és máris hatalmas fordulatot vesznek a dolgok. Mintha egy 40 évvel ezelőtti testépítős motivációs dokumentumfilmet néznénk – azzal a különbséggel, hogy a főszereplő egy IZMOS és magas macska. Wow.

Nézzük is meg főszereplésével a Meowscles In Toona Trouble című rövidfilmet:

Természetesen, mivel Fortnite-ról van szó, a Toon Meowscles egy skin is, amit már most megvásárolhatsz és használhatsz a játékban. Nekem kifejezetten tetszik az, hogy a Toon Meowscles egy fekete-fehér macska, aki a játék színes világában él. Az artwork különösen radikális, amely az egészet egy 20. század eleji toon-lázálomként képzeli újra.

De azért ettől függetlenül Toon Meowscles engem is roppant kényelmetlenül érint. Ennek az egyetlen oka: TÚL NAGY. Iszonyatosan felfújt felhőcske izmokkal rendelkező szuper kigyúrt macska. Az “:3” arckifejezés azt mondja, hogy “ártatlan”, de azok a vállak azt mondják, hogy “csúcsragadozó”. Toon Meowscles ketté tudna tépni.

És a lábai… azok a lábak olyan hosszúak. Mintha Meowscles az elmúlt kb. száz évet azzal töltötte volna, hogy felhúzza magát, de arra még csak nem is gondolt, hogy egy kis időt töltsön a lépcsőzőgéppel is? Gyakorlatilag ez horror.

A Toon Meowscles 1400 V-bucksba kerül a shopban.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI