Újabb Riot Games teaser: Mi lesz Varus szülinapi ajándéka?

A League of Legends játékosok legnagyobb meglepetésére a Riot Games Varus szülinapja alkalmából közzétett ünnepi tweetjében bemutatta Varus következő skinjét. A kép szerint  ő lesz az egyik következő, aki csatlakozhat a népszerű PROJECT skin univerzumhoz.

A posztban kilenc skinről készült képpel kérdezik a rajongókat, hogy mit viseljen Varus a születésnapja alkalmából. Szinte mindegyik kép a bajnok már létező skinje, kivéve a harmadik lehetőséget, ami egy még meg nem jelent kozmetikum splash artja.

A tweet azóta törölve lett, de a képet időben elmentettük nektek:

A képen látható kinézet dizájnja szinte minden eddig megjelent PROJECT skinnel egyezik, beleértve az izzó háromszög alakú vizort és a mellkasán lévő fejjel lefelé álló háromszöget. Fehér a haja, és egy zöld sálat visel a vállára terítve, miközben az esőben áll.

Ha csatlakozik a PROJECT univerzumhoz, ő lesz a skinvonal 18. bajnoka. Összességében ez lesz Varus nyolcadik skinje a 2012-es megjelenése óta. Érdekes lesz látni, hogy a Riot hamarosan hivatalosan is leleplezi-e, most, hogy ma kaptunk egy teasert.

Betöltés...
Keresés
Keresés