Warzone: A CW fegyverek aim assistja gyengébb mint a MW fegyvereké?

A Warzone statisztikái nem mindig azok, aminek látszanak, és a tartalomgyártó Tyler ‘TeeP’ Polchow most felfedezett egy újabb lehetséges különbséget a Modern Warfare fegyverek aim assistjának működésében a Cold War társaikhoz képest.

Az aim assist mindig is egy forró vita tárgya volt a Warzone-ban, különösen a kontrolleres játékosok és az egeret és billentyűzetet használók között. Úgy tűnik, hogy a témával kapcsolatban most egy teljesen új felület nyílt meg.

A Call of Duty világbajnok és jelenlegi Twitch-sztár “TeeP” egy teljesen új oldalát nyitotta meg az AS-ról szóló beszélgetéseknek azzal, hogy rámutatott, hogy a Modern Warfare fegyverek ebből a szempontól sokkal erősebbnek tűnnek, mint a Black Ops Cold War fegyvereké.

A streamer megdöbbenve tapasztalta, hogy az MP5 MW változata látszólag sokkal erősebb húzással rendelkezik, amikor egy ellenséges játékosra céloz, mint a Cold War-os iterációja: “Ki tudná ezt próbálni valamelyikőtök, és megmondani, hogy megőrültem-e? Szerintem a Modern Warfare fegyvereknek nagyobb a célzássegítője, mint a Cold War fegyvereknek.”

 

“Biztos vagyok benne, hogy tényleg így van” – spekulált. Nos, nem ő volt az egyetlen aki így gondolja, más profik és játékosok is megerősítették, hogy pontosan ezt tapasztalták, az egyik felhasználó pedig úgy kommentálta, hogy “őszintén szólva ezt már régóta feltűnt”.

Egy másik klipben TeeP ugyanezt az ötletet két sniperrel, a Modern Warfare-ből származó Kar98k-val és a Cold Warból származó Pellingtonnal tesztelte, és az aim assist különbség itt aztán még egyértelműbbnek tűnt. Ahogy végighúzta a scope-ot a célponton, az MW mesterlövész sokkal jobban lelassulni látszott, mint a CW alternatíva.

Nem meglepő módon, miután az egykori CoD-profi megosztotta mindezen megállapításokat a közösségi médiában, a közösség azonnal a népszerű Warzone-statisztikushoz, JGOD-hoz fordult, kérve, hogy vizsgálja meg alaposabban ezt a nyilvánvaló jelenséget, amit a cikk írásakor még nem tett meg.

Ha érkezik fejlemény az ügyben, mindenképp megírjuk nektek. 

Betöltés...
Keresés
Keresés