20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A legendás Mike Tyson is beszáll a Paul testvérek balhéjába?

A Paul testvérek egyike sem kételkedett abban, hogy a szakma minden egyes magas rangú harcosát kihívják egy esetleges bokszmeccsre, de úgy tűnik, hogy Mike Tyson nem akar megküzdeni egyik youtuberrel sem.

A youtube bohóc boksz az elmúlt években komoly látványossággá vált, és nem titok, hogy Jake jelenleg élen jár a sportágba integrálódó influencerek között. A 3-0-s “profi”  számmal büszkélkedő srác jelenleg a következő ellenfelét keresi – és úgy tűnik, szemet vetett Floyd Mayweatherre is.

Jake Paulnak semmi sem elég – Most kihúzta a gyufát Mayweathernél

Mayweathernek azonban előbb Logan Paulon kell átmennie, mielőtt ez a nevetséges meccs egyáltalán létrejöhetne… de tekintve, hogy Jake mennyi nevet kiáltott már ki a bunyósok világában, nem meglepő, hogy Mike Tysont kérdezték egy lehetséges meccsről a kócos sráccal és idősebb testvérével.

A TMZ Sportsnak május 8-án adott interjújában Tysont arról kérdezték, hogy ha a csillagok összeállnának, megmérkőzne-e valaha a Paul testvérekkel – de nem úgy tűnik, hogy túlságosan érdekelné a lehetőség.

“Neeem, szeretem azokat a srácokat, ember!” – válaszolt Tyson, miután megkérdezték a lehetséges mérkőzésről. “Kedvelem azokat a srácokat, jó arcok.” – bár minket kifejezetten elszomorított a válasz, nem meglepő.

A bokszlegenda korábban már dolgozott együtt Jake Paullal, aki a Tyson vs Roy Jones Jr. mérkőzés előmérkőzésén az ex-NBA sztár Nate Robinson ellen bokszolt, sőt, többször is azt állította, hogy a youtuber “jót tesz” a bokszsportnak.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy szerinte Logan ki tud-e majd állni Floyd Mayweather ellen, Tyson egyszerű választ adott: “Nem. Elég csúnyán megveri majd.” Ezt követően elismerte, hogy valószínűleg egyikük sem tudna kiállni Mayweatherrel szemben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI