18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Azért bannoltak mert fekete vagyok!” – Kikelt magából a hot tub streamer

Rasszizmus vádja érte a Twitch platformját.

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert ExoHydra, a 22 éves afroamerikai leányzó, akit főként a Just talk szekcióból ismerhetünk. A hype vonatra természetesen ExoHydra is felszállt, ami után még többen kezdték látogatni a közvetítéseket, bár van egy tippünk, hogy nem épp a minőségi tartalom miatt érkeztek a nézők.

A Twitch viszont váratlanul kitiltotta ExoHydra fiókját,  ami a streamer szerint azért történhetett meg, mert afroamerikai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exohydrax (@exohydraxx1) által megosztott bejegyzés

Nemtetszésének Twitteren adott hangot: “Sok sikert azoknak, akik feketeként próbálnak a Twitch-en érvényesülni. Pontosan azt csináltam, amit az összes youtuber csaj, mégis engem bannolnak, de őket nem? A csalódáson túl: EZ NEM OKÉ” – fogalmazott ExoHydra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exohydrax (@exohydraxx1) által megosztott bejegyzés

Valóban érdekes az eset, ellenben a Twitch még nem reagált a kritikákra. Könnyen lehet, hogy valami más dolog áll a háttérben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI