Shroud kiakadt: “Rohadjon meg a Judge! Minek kell ez a szar a játékba?”

A Judge a legdrágább shotgun a VALORANT-ban, és nem véletlenül. “Egyszerre” 12 golyót lő ki, és képes közelről egy lövéssel kimaxolni a dolgot, függetlenül az ügynök armorjától.  Az ellenség fejét eltaláló golyók dupla sebzést okoznak. Szóval nem nagy dolog a kill.

Ezért a VALORANT játékosok sokáig vegyes véleménnyel voltak róla. Néhányan azt állítják, hogy túl erős és broken. Mások úgy gondolják, hogy okés, hisz a sebzéscsökkenés megvan közép-és nagy távolságon.

Shroud megosztotta gondolatait a rossz hírű fegyverről, miután egy fight során áldozatul esett neki, és nem meglepő módon semmi pozitívumot nem tudott mondani.

https://www.youtube.com/watch?v=A-6D4XlZCzI&ab_channel=Valorant-Hypemeter

“Kibaszott Judge! Töröljétek ki őket a játékból!” – kiabálta. “Szó szerint, Riot, nyomd meg a gombot. Töröljétek! Ennyi. Csak szabadulj meg tőlük. Csak szabadulj meg tőlük. Ennyi!”

Shroud nem gyakran veszíti el a hidegvérét. De ha mégis, akkor általában valami olyan dolog miatt, mint ez. Tekintve, hogy a Judge-ot már így is utálják a tömegek, azok, akik rühellik, örülni fognak, hogy Shroud az ő oldalukon áll.

Azok azonban, akik szeretik, lehúzzák annyival, hogy ez sem több, mint egy új elkeseredett áldozat morcos megjegyzése. Te melyik oldalon állsz?

Betöltés...
Keresés
Keresés