Álomhambi? – A MrBeast Burger meghódítja az Egyesült Királyságot is!

A vállalkozó szellemű youtuber Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson bejelentette, hogy az ő nevét viselő gyorsétterem végre már az Egyesült Királyságban is elérhető lesz több új londoni helyszínen. Emberünk már most is a YouTube egyik legtöbb feliratkozójával rendelkező  alkotója nagyszerű videói miatt.

2020-ban debütált egy kizárólag kiszállítással működő gyorsétteremlánccal, a MrBeast Burgerrel, amely gyorsan népszerűvé vált rajongói körében. A megjelenés óta egyre több helyen vált elérhetővé az Egyesült Államok 50 államának többségében, és tegnap óta már  az Egyesült Királyságban is kapható a finomság.

A MrBeast Burger európai térhódítása öt helyszínnel kezdődik, mind Londonban, de a sztár azt ígérte, hamarosan további helyszínek érkeznek az Egyesült Királyság többi részére, és végül az egész kontinensre. Mostantól az Atlanti-óceán túloldalán élő rajongók is élvezhetik az exkluzív menüpontokat, köztük az „álomburgert” is.

Hamarosan Tommyinnit, GeorgeNotFound és KSI is saját menüket kapnak. A három angol tartalomgyártót sem véletlenszerűen választottuk ki a kalapból, MrBeast külön megemlítette mindhármukat a Twitteren tett bejelentésben.

Betöltés...
Keresés
Keresés