Disrespect: “A kontrolleres játékosnak még a Roze skin sem jelent gondot!”

A Roze skin vitathatatlanul a Warzone egyik legtöbb panaszt kiváltó jellemzője, mivel a már szinte láthatatlan, teljesen fekete kozmetikum hihetetlenül nehezen látható Verdansk néhány sötétebb területén. Dr. Disrespect azonban úgy véli, hogy a kontrolleres játékosoknak valamivel könnyebb dolguk van.

Miközben az atlantai FaZe $100k Gold Rush versenyen játszottak,DrDisrespectet és ZLanert a Superstore-ban egy Roze skint használó játékos intézte el, akit nehéz volt megtalálni, és szinte tökéletesen beleolvadt a bolt sötét árnyékaiba.

A Two-Time azt mondja, hogy a játékos “eltűnt előtte”: “Nincs más mentségem, mint hogy nem tudok követni egy árnyékkal egybeolvadó árnyékot, egyszerűen nem tudok egérrel és billentyűzettel ilyet.” – mondta.

“Talán egy kontrolleren, ahol csak hagyod, hogy az aim assist valahogy rögzítse számodra, és csak becsukod a szemed… de egéren és billentyűzeten, ha elveszítem őket, nehéz helyreállítani a dolgot.” 

18:42-től ti is meghallgathatjátok:

Bár az aim assist vita valószínűleg addig fog dúlni, amíg a játék létezik, ZLaner egyetért azzal, hogy a kontrolleres játékosok előnyben vannak ebben a forgatókönyvben.

Betöltés...
Keresés
Keresés