Ennél nagyobb gólt még biztosan nem láttál a Fifában

Ugyan sokak szerint csupán az Ultimate Teamből áll a FIFA-élmény, azért még így bevezetésképpen elmondjuk, hogy ez nem igaz. A karriermódnak is vannak stabil rajongói, valamint a Pro Clubs szcéna is gőzerővel halad előre.

Lényegében a Pro Clubs esetében a legközkedveltebb variáns a “11 a 11 elleni” módozat. Ilyenkor egyszerre 22 játékos játszik, s mindenkinek saját játékosa van. Gyakorlatilag egy online futballszimulátort kell elképzelni.

Most megjelent a világhálón egy videó, amiben egy Pro Clubs meccsen 5-6-os állásnál jutott szabadrúgáshoz a 90. percben a hátrányban lévő csapat. Egy védőjátékos végezte el a szabadrúgást, ugyanis a saját térfélről lehetett újra játékba hozni a labdát. Mindenki előre szaladt, hogy még egy utolsó lehetőséget kapjanak az egyenlítésre. A dráma viszont a lehető leghajmeresztőbb módon érkezett meg:

6-5 down in the last minute and our centre back scores this… from FIFA

Saját térfeléről vágta be a labdát a védő, a labda íve pedig Roberto Carlos legendás találatát idézte. Azért itt jól látszik, hogy néha képes elszakadni a valóságtól a FIFA, az ilyen jellegű script-szerű őrületektől akadnak ki a legtöbbször a felhasználók.

Betöltés...
Keresés
Keresés