Közeleg a bejelentés? – GTA 6 Vice City map szivároghatott ki

A Rockstar Games még csak meg sem erősítette, hogy dolgoznak a GTA 6-on, de ez nem akadályozta meg a franchise rajongóit abban, hogy utánajárjanak, min dolgozhatnak.

Miután sok pletyka kering arról, hogy hol játszódhat a játék – többek között Londonban, Dél-Amerikában, sőt, még Las Vegasban is -, úgy tűnik, hogy a GTA 6 Vice Citybe viszi majd vissza a játékosokat.

A Miami ihlette helyszín már jó néhány kiszivárgásban felbukkant, és bár az eredeti térkép a maga idejében nagy volt, a Rockstar ezúttal még nagyobbra készülhet. A 2018-ashoz is eléggé hasonló a mostani leak.

Néhány további részlettel, utak formájában, és a térkép déli részét mutatva. Korábban csak a térkép északkeleti része – ami hihetetlenül hasonlít Vice Cityre – szivárgott ki, de most ehhez is érkezett egy bővítés.

“Inkább hasonlít egy Just Cause térképre, mint egy GTA-ra” – mondta egy rajongó. “Valami nem stimmel rajta. A render nagyon homályosnak tűnik” – tette hozzá egy másik. Nem is lehet eldönteni, hogy a térkép valódi vagy hamis, de meg kell elégednünk ezzel.

Betöltés...
Keresés
Keresés