3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Agent 16? – Minden, amit a VALORANT új ügynökéről tudni lehet

Astra megjelenésével már 15 VALORANT ügynök áll a játékosok rendelkezésére, akik köré stratégiát építhetnek. A közösség tagjai arra számítottak, hogy a 16. ügynök az Episode 2 Act 3-ban érkezik, de a Riot kihagyta a megjelenést.

Bár hetek következtek releváns teaser nélkül, egy tegnapi leak végül friss információkkal szolgált. Nem sokkal azután, hogy a 2.09-es frissítés életbe lépett, az adathalászok észrevettek egy új, a játék kódjában elrejtett karakternevet.

A ‘Grenadier’ a VALORANT új ügynökének kódneve. Bár ez utalhat játékstílusára, egyelőre pusztán kódnévről van szó. Jó esély van rá, hogy a következő karakter tényleges neve valami egészen más lesz.

Képességek és játékmenet

Bár a Grenadier egyelőre csak egy kódnév, már most lehet találgatni, milyen lesz az Agent. Egyértelműnek tűnik, hogy az új karakter minden pályát bevesz majd a robbantgatásaival.  Ez lehet Raze képességéhez hasonló dobható, vagy aktiválást igénylő gránát, mint Killjoy esetében.

Már csak ez alapján is feltételezhető, hogy egy újabb Duelist vagy Sentinel érkezik.

Megjelenés

A Riot felforgatta a dolgokat azzal, hogy a 2. epizód 3. felvonásával nem követte a korábbi menetrendet, miszerint mindig ekkor jelenik meg az új ügynök. Ez azt jelenti, hogy a 16-os ügynök megjelenésére a Valorant Episode 3 Act 1-ben számíthatunk, amely 2021. június 22-én érkezik majd.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI