Apex Legends: Szerinted melyik szezon hozta a legnagyobb bevételt?

Bár az Apex Legends előző szezonja talán a legkevésbé szeretettek közé tartozik, mégis úgy tűnik, hogy titokban mindenki imádta/imádja. Alapjáraton is a játék már egy kissé lecsengett, azonban egy betonbiztos és hatalmas tábor maradt.

Az EA – ahogy a többi nagy óriás is -, általában közzéteszi bevételét és a játékosok számát. Ez most sem volt másképp, melyből megtudhattuk, hogy bizony a 8. szezon volt az, amely a legtöbbet hozta a kiadó konyhájára.

“A vállalat 42 millió új játékossal büszkélkedhet ökoszisztémájában, köszönhetően olyan játékoknak és játékmódoknak, mint a FIFA Ultimate Team, ahol a játékosok száma 16 százalékkal nőtt az előző évhez képest, vagy az Apex Legends, ahol a nyolcadik szezon januári indulása óta több mint 12 millió heti átlagos játékos van.” – osztották meg.

“Az Apex különösen kiemelkedő időszakot zárt, a rekord nettó könyvelési negyedévvel, valamint a legjobb nappal, a legjobb 24 órás időszakkal, a legjobb héttel, a legjobb hónappal és a legjobb játékon belüli eseménnyel a negyedik negyedévben. A nettó könyvelése mostanra meghaladta az 1 milliárd dollárt.” – folytatták az összegzést.

“Az Apex folyamatosan növekedett az elmúlt évben, amit a játékcsapat és az általuk szállított tartalom hajtott” – tette hozzá Jorgensen.

Betöltés...
Keresés
Keresés