Fehérítővel fogsz szemet mosni ezután a Nasus play után

Sokan nem kedvelik a Solo Queue Nasus játékosokat. Ez érthető, ugyanis a karakter arról szól, hogy 25-30 percig a pálya szélén minionokat gyilkol, aztán egyszer megjelenik és megnyeri a meccset. A gond csak az, ha ezzel tisztában van az ellenfél, ekkor ugyanis hosszú ideig emberhátrányban játszik az a gárda, ahova Nasus tartozik.

Viszont ha elég türelmesek vagyunk, egy Nasus tényleg minden problémát meg tud oldani. Bár mondjuk nem gond, ha a hőst irányító játékosnak van három-négy agysejtje.

Nasus jóval jobban tud pusztítani, mint egy Baron buffol felszerelt csapat. Ha tisztában vagy a karaktered képességeivel, nem érhet semmi gond. A League of Legends subredditen most felbukkant egy videó, amitől minden tapasztalt játékos a haját fogja tépkedni.

Erős Nasus, rahedli minionnal kontra Baron buffolt Tristana miden? Vajon ki fog nyerni?

Nasus IQ under -9000 (not even mad, this is impressive) from leagueoflegends

Azt hiszem kevesen láttunk ennél töketlenebb Nasust. Simán nyerhette volna a mérkőzést, még Ghostja is maradt, de ehelyett nem tudta eldönteni, hogy meg akarja-e védeni a bázisát vagy sem. Az ilyen jellegű döntésképtelenség pedig bármikor káoszba fulladhat.

Alacsonyabb szinteken pontosan ezért érdemes tiltani az ilyen jellegű hősüket, mert ha az ember nem képes határozottan alkalmazni őket, akkor csak veszíthetünk vele.

Betöltés...
Keresés
Keresés