14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi vadállat: Ilyen egy házi készítésű Cluster Strike a Warzone-ban

Aki a játék megjelenése óta tolja a Warzone-t, annak már valószínűleg nem igazán csiklandozza meg az ingerküszöbét a győzelem. Sokkal inkább a látványos mozdulatok és az izzasztó lőpárbajok nyújtják a szórakozást.

Ám vannak olyan játékosok, akik még ezt is egy új szintre tudják emelni.

Mindig jó, ha van egy Cluster Strike az embernél, de sajnos olyan is előfordul, hogy a játék nem kínál meg vele minket. Ekkor maradhat a rögtönzés,  de a lehetőségek táháza ebben a kategóriában meglehetősen szűkös. Felkaphatunk a kezünkbe egy rakétavetőt és imádkozhatunk, hogy valakit eltaláljunk vele. Persze ha Cluster Strike-ot akarunk imitálni, akkor mindezt felülről kell tegyük, az pedig csupán helikopterrel lehetséges.

Mom: "We have cluster strikes at home" from CODWarzone

Egy játékos most összehozta a lehetetlent. Helikopterből kiugorva darálta le ellenfeleit egy rakétavetővel, s még a becsapódás előtt sikerült visszaszállni a repülőbe, hogy aztán tovább álljon. Őrületes manőver, még sosem láttunk ehhez hasonlót!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI