-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Exkluzív TFT hősök? – A Riot érdekes újdonságokat tervez

A TFT a League of Legends bajnokai körül forog. Elvégre ők azok az egységek, amelyeket a játékosok megvásárolnak, építenek, és amelyekkel végül nyernek. Ahogy a játékmód még tovább bővül, a Riot szeretne még több változatosságot vinni bele.

Az új szettek, mint például a nemrég megjelent Reckoning a Shadow Itemekkel és az újabb hősökkel lenne ennek az egyik módja. Azonban azt is fontolgatják, hogy TFT-exkluzív bajnokokat, skineket és egyéb tartalmakat is hozzáadjanak a játékhoz.

Matthew Wittrock fejlesztő a Redditen elmondta a játékosoknak, hogy van rá esély, hogy a TFT csapat végül egy teljesen új bajnokkal bővüljön, amely csak és kizárólag a TFT-ben lesz elérhető.

Az is elképzelhető, hogy együttműködnek a Summoner’s Rift csapatával a kiadásokban, talán még egy korai kiadást is tolnak az auto-battlerre. Ezt az integrációt a Riot már korábban is felvetette.

“Mindig rálátásunk van arra, hogy a Champions csapat mit főz, és amilyen gyakran csak tudjuk, megcsapoljuk az új ötleteiket, ha az jól illeszkedik a témánkhoz” – mondta Fabre egy interjúban.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI