FIFA matek: Melyik zászlónál kezdjek remegni a 92+ ikon pakknál?

A magyar FIFA közösségekben már szállóigévé vált a “remegés”. Akkor szokták írni a szerencsés felhasználók, ha valami igazán jó lapot nyitnak.

Nos, a legújabb Icon Swaps esetében bőven van lehetőségünk őrületes nyitásokra. Az EA Sports rendesen elárasztott minket opcióval, talán az Ultimate Team történetének legjobb Swaps időszakát élhetjük éppen.

Már 7 Swaps Tokenért szerezhetünk magunknak egy 92+ Attacker or Midfielder Icon pakkot, amiben prémium ikonokra bukkanhatunk. Természetesen, mivel a Fifáról beszélünk, még így is eshet olyan kártya, ami a játék jelenlegi stádiumában már nem állja meg annyira a helyét. Egy lelkes redditező kiszámolta, hogy mennyi esélyünk van hasznos lapot nyitni a szóban forgó csomagból, s az az igazság, hogy átlagon felüli számok jöttek ki.

Körülbelül 53% esélyünk van összesen arra, hogy olyan kártya esik, ami megéri a Swaps grindot. Összesen nyolc olyan zászló villanhat fel nyitás közben, ami 100%-ban olyan kártyát ad, ami “megérős” lapot jelent. Ilyen a cseh, skót, magyar, bolgár, észak-ír, mexikói, portugál, valamint a kameruni.

Viszont összesen hét olyannal találkozhatunk, aminél egyből foghatjuk a fejünket reménykedés nélkül. Esélytelen, hogy jó lapot kapjunk, ha dán, olasz, angol, walesi, ukrán, román, vagy elefántcsontparti zászló vár minket. (Itt azért megjegyezném, hogy Drogba kártyája véleményem szerint használható, így őt nem gondolnám oly’ tragikusnak.)

A többi nemzet esetében vannak jó és rossz lehetőségeink is, így ott marad a jó öreg várakozás. Egyértelműen mindenki Pelét, vagy Maradonát szeretne nyitni, de ő rájuk relatíve kevés az esély, így a fenti esélylatolgatás alapján ajánlott csak kiszedni a csomagot. Ha számodra belefér a rizikó, akkor vágj csak bele!

Betöltés...
Keresés
Keresés