3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

“Hol itt a szórakozás?”- Hiko kiborult a VALORANT matchmakingre

Hiko egy legendás CS:GO játékos volt, aki a Valorant megjelenésével úgy döntött, hogy új kihívások elé néz. A 100 Thieves lehetőséget is adott neki, így az új klubjának zászlaja alatt saját csapatot épített.

A versenyek ugyan még nem hoznak olyan eredményt, mint azt valószínűleg eleinte tervezték, de jól látszik a munka és Hiko is egyre jobban fejlődik. Ami nagy szó, mert már így is az egyik legjobb Valorant játékosnak tartják.

A gond csak az, hogy a legmagasabb szinten nincsenek jó minőségű meccsek, ahol pallérozódhatnak a tudása. Ezt maga a profi/tartalomgyártó fejtette ki nézőinek legutóbb.

Hiko explains my every day suffering in ranked queues in immortal lobbies.. from VALORANT

“Nem zavarna, ha jó meccseket játszanék és mindet elveszíteném. De sajnos nem ez a helyzet. Jó lenne, ha a játékosok tudása megegyezne, de valahogy sosem ez történik. Smurfulni meg nem akarok, annak semmi értelme.”

Úgy tűnik a Riot legújabb játéka is arra ösztönzi a legnagyobbakat, hogy új felhasználót indítsanak. Hiko még kitart, de a LoL-ban is pontosan ezek a tapasztalatok vezettek oda, hogy a játékot ellepték a smurf felhasználók.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI