Pazar GTA 5 látvány: Íme a fotorealisztikus Los Santos!

Egy vadonatúj, a képminőség javítását célzó fejlesztést alkalmaztak a GTA 5-ről készült felvételeken. Ennek eredményeképpen most megdöbbentő látványt kapunk a valós világhoz elképesztően hasonló Los Santosról.

Az Intel Labs révén egy gyakornoki csoport összeállított egy „konvolúciós hálózatot”, amely drasztikusan javítja bármelyik kép minőségét. Ez a program képkockánként értékeli a GTA beérkező adatait, és egy feljavított változatot dob vissza.

A végeredmény figyelemre méltóan hiteles képi megjelenítést eredményez, amely abszolút az általunk ismert külvilágot tükrözi. A Los Santos feljavított utcáin való közlekedés úgy néz ki, mintha egy tipikus amerikai külvárosban vezetnél.

A világítás lenyűgöző, a textúrák élethűek, és a megjelenés jobb, mint valaha. Tekintettel azonban arra, hogy milyen intenzív teljesítményre lenne szükség egy ilyen kaliberű technológiánál, ne számítsunk arra, hogy a normál játékokban is így lehet majd.

Ez a projekt csak a felvételek adaptálására korlátozódik, nem a pillanatnyi játékmenetre. Ki tudja, milyen messze vagyunk még az ilyen aprólékosan realisztikus játékmenetektől. Ha érdekel az egész mögöttes tudomány, itt elolvashatod a teljes 16 oldalas tanulmányt, az Intel Labs csoport jóvoltából.

Betöltés...
Keresés
Keresés