18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

RIP setup – Az Overwatch profi még az asztalát is összetörte

Az Overwatch-játékok úgy vannak megtervezve, hogy sosincs “igazán vége”, amíg nincs vége. A Blizzard lövöldözős játékában állandóan történnek visszatérések, de amikor alulmaradsz, az persze sosem jó érzés.

Pontosan ez történt a Twitch streamer Snuffles-szel egy májusi közvetítés során, amikor a csapata nem tudta bevenni támadásban az A pontot. Bár a streamer és csapata mindent megpróbált, végül nem jött össze a dolog.

Nem sokkal ezután persze felugrott a vereség képernyője, aminek következtében Snuffles dühöngve kiakadt, és mindkét öklével a billentyűzetére csapott. Ahogy az öklei rácsaptak a cuccaira, a streamer webkamerája elsötétült, kilépett a játékból, és egy hibaüzenet jelent meg a képernyőjén.

Ezután úgy tűnt, hogy a streamernek problémái akadtak a közvetítésével is, és nem tudott visszatérni a streamhez. A Twitteren néhány nappal később posztolt egy fotót az incidenst követő törött asztaláról, amelyen láthatjuk a ragasztószalaggal megjavított sérülést.

“Nincs olyan, amit egy kis ragasztószalag ne tudna megjavítani” – írta a képhez.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI