12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Warzone gázmaszkjai úgy szarok, ahogy vannak

A Warzone talán az egyik legjobb elérhető Battle Royale a piacon. Arról nem is beszélve, hogy az akcióba lényegében ingyen csöppenhetünk bele.

Viszont vannak olyan elemei, amiket mind a mai napig kérdőn figyelünk. A megjelenés óta gondok vannak a Warzone gázmaszkjaival. Itt ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az eszköz kap egy áthidalhatatlan animációt, ami csak többet ront, mint használ.

gasmask animation for you from CODWarzone

Itt van például az egyik kedvenc klipünk a gázmaszk legnagyobb hibájáról. Tisztán látszik, hogy a videót készítő játékos könnyűszerrel kiszedhetne egy ellenfelet, de a maszkanimáció folyamatosan megakasztja ebben. Aztán a frusztráció végkimenetele az, hogy a játékos leesik a magaslatról és elbukja a meccset.

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy az ernyő nyitásának lehetőségét is a maszkanimáció miatt szalasztotta el…

A Raven Software fejlesztői a folyamatos felhasználói visszajelzések dacára sem tesznek semmit az ügyben. Ez pedig igencsak kellemetlen.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI