Gabo és Szoboszlai elárasztotta a netet – A csapból is az új esportklub folyik

Nagy bejelentést tett ma Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó válogatott középpályása. A fiatal csillag esport klubot létesített. Innentől kezdve DomiNation Esports néven érdemes majd keresni az új klubot, a Leet.hu információi szerint akár több sportágban is.

Nagy lépés ez a magyar esportnak, ugyanis ilyen nagyszabású kollaborációra még nem nagyon volt példa itthon. Az a Leet lett Szoboszlai Dominik új csapatának stratégiai partnere, aminek nevéhez köthető az NGES is.

 

Viszont számunkra nem is ez a fontos. A DomiNation Esports első komolyabb igazolása az a molnargabo lett, aki évek óta meghatározója a hazai FIFA-szekciónak. A tavalyi évben őt választották az év legjobb esportolójának, a FIFA 20-as időszakban pedig a legkiemelkedőbb magyar játékos volt nemzetközi szinten.

Az új esportklub megalapítását megénekelte a Telex, valamint az Index is, utóbbi egy hosszabb interjút készített az esportoló és tartalomgyártó molnargabóval.

Az egész magyar sajtó rárepült tehát a hírre, már csak az a kérdés, hogy mi fog kisülni a sportoló és az esportolók kapcsolatából. Mindazonáltal mi is szurkolunk nekik!

Betöltés...
Keresés
Keresés