20.9 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Ilyen jól fizetne a CS:GO karrier? – Dev1ce merész kijelentést tett!

Dev1ce, a profi CS:GO játékos nemrégiben adott interjút a svéd expressen.se híroldalnak. Néhány hete ugyanis kiderült, hogy a Ninjas in Pyjamas csapatát erősíti majd ezentúl. Elsősorban erről kérdezték, de szóba jöttek más dolgok is.

Beszélt arról, hogy milyen hosszú út áll mögötte az e-sportot illetően, valamint arról is, hogy mennyire hatalmas összeget tudott belőle összeszedni. “Már annyi pénzt összeszedtem, hogy életem végéig elég lenne…” – mondta.

“Ettől függetlenül sosem akarok semmittevő lenni, dolgozni szeretnék, ameddig csak tudok. Most azonban biztos, hogy csak a játékra koncentrálok majd a következő években!” – árulta el a magazinnak dev1ce.

És meddig tart az az e-sport karrier? “Én hiszem, hogy akár 40 éves korunkig is lehet akár játszani, ha megvan a motiváció. Ezt láthatjuk a futballkapusoknál és sok sportolónál, akik jóval a 30-as éveik után is kitartanak. Az e-sport is lehet ilyen.”

Nos, mi sok sikert kívánunk neki a továbbiakhoz!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI