Kiderült: Ennyit keresett Ninja a Fortnite csúcsán!

Bizony, Ninja lehet a Twitch eddigi legtöbbet szakító streamere, tekintve, hogy 2018 óta évente milliókat kaszál. Ninja tegnap ismét úgy döntött, hogy itt az ideje visszatérni a pénzes bödönhöz (Fortnite), megtörve ezzel egy hosszú szünetet, amelyet a stream sniperek és a „kibaszott lúzerek” ösztönöztek.

Ez egy vicc? – Ninja mégis visszatér a Fortnite-hoz

Újbóli „bemutatkozása” során a Twitch-sztár rátért az Epic legjobban menő battle royale címével elért bevételeinek témájára. Bár azt már mindenki tudja, hogy 2018 közepén ő vezette a kereseti listát a feliratkozásokkal és az adományokkal, azt is elárulta, hogy a pénzének „masszív” része a Fortnite „Support-a-Creator” kódjából származik.

„Azt hiszem, a legtöbb, amit valaha is kerestem egy hónap alatt a Fortnite creator kódból, az valami 5 millió dollár körül volt. (1.468.200.000 Ft, igen. Annyi.) Nem viccelek.” – mondta Ninja.

„Tudjátok, ez vicces” – folytatta nem sokkal később – „de a minap összebalhéztam egy  valakivel aki éppen a League of Legends játékomat szarozta, és azt mondtam neki, hogy meg tudnám venni az egész családfáját”. – elnézést, mekkora seggfej az ember? 

Nos, a streamerek 5%-ot kapnak minden vásárlásból, így a Fortnite skinek, amiket Ninja „eladott”, csillagászati összeget hozhattak; az Epic valószínűleg 100 millió dollár körüli összeget kaszált az eladásokból.

Betöltés...
Keresés
Keresés