5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

VALORANT hotfix: Jobb rankedek, hosszabb várakozási idő?!

A Riot Games egy meglepetésszerű frissítést jelentett be a VALORANT játékosok számára, amely állítólag némileg megváltoztatja a kompetitív matchmaking működését. Ehhez az új bejelentéshez azonban nem jártak konkrét javítási jegyzetek.

A Riot csak azt erősítette meg, hogy valamilyen formában változtatásokat hajtottak végre. “Meglepetés kompetitív frissítés.” – mondta a Riot. “Most vezettünk be néhány finomítást a ranked queue-ba, amelyeknek szigorítaniuk kell a matchmaking skillt. Tisztességes figyelmeztetés, hogy a sorbanállási idők némileg megnövekedhetnek”.

Tehát a frissítés megváltoztatja a rangsorolt meccskeresési rendszert úgy, hogy a játékosok több meccset kapjanak olyan játékosokkal, akik a saját szintjükön vannak. A hosszabbra nyúló várakozási idő lesz az ellentételezés, mivel a játék  több adatot fog átkutatni a háttérben, hogy megpróbálja pontosan létrehozni a skill based lobbikat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI