Ez már egy fél győzelem: Hogy állunk most a Warzone csalókkal?

A Warzone második éve ugyanolyan szuper pályán halad tovább, mint az első. Úgy tűnik, a népszerűsége nem csökkent, az Activision megerősítette, hogy a 2020 márciusi indulás óta több mint 100 millió játékos csöppent Verdanskba.

A Call of Duty battle royale-jának azonban teljes életútját a csalók tömkelegei rontották el. Bármilyen szinten játszó játékos számára nehéz úgy végigjátszani azt a néhány Warzone meccsét anélkül, hogy ne találkozna egy-egy csalóval.

A játékosok egyöntetűen felszólították az Activisiont, hogy vezessenek be jobb anti-cheat mechanizmusokat, és úgy tűnik, 14 hónapnyi kérlelés után végre jobban állunk. Pénteken például 30.000 újabb csalót banoltak.

Bár a tweet a Call of Duty egészére vonatkozott, feltételezhető, hogy a többség a Warzone-ban csalókra volt érvényes. Nem csak azt erősítették meg, hogy  30 000 fiókot távolítottak el, hanem, hogy a program indulása óta FÉL MILLIÓ ilyen játékostól köszöntünk el.

Szuper teljesítmény, de a vége sajnos még messze van. Biztos, hogy bár apró lépésekben, de egyre jobb és jobb élmény lesz a csalásmentes Warzone.

Betöltés...
Keresés
Keresés