18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az MSI megerősítette: Érkezik az RTX 3080 Ti és 3070 Ti

Új modellek a láthatáron.

Az utóbbi időkben szállingóztak az új infómorzsák a még be nem jelentett vadiúj RTX-ekről. Persze megértjük, ha egyesek kevésbé tudnak lelkesedni, tekintve hogy jelenleg sem igazán a bő választéktól híresek a boltok polcai, ettől függetlenül úgy fest érkezik az RTX 3070 Ti és 3080 Ti.

Ezt az MSI slideshowja is megerősítette.

A gyártótól kikerültek ugyanis az RTX 3000-es széria felső tagjait bemutató slideshow, ahol feltűntek a 3080 Ti és 3070 Ti Suprim változatai. Ezzel együtt a specifikációk is napvilágot láttak, egész pontosan a Videocardz szakértői kezébe került, akik azonnal publikálták a részleteket:

A jelek szerint a Ti modellek igencsak erősre sikeredtek, az érkezükig pedig mindössze június elejéig kell várnunk. Feltéve, ha az Nvidia nem változtat a jelenlegi ütemterven. Ettől függetlenül valószínűleg továbbra is videókártyahiánnyal kell számolnunk még egy jó ideig.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI