24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Csúnyán elverte DJ Khaledet: A szexi Megan Fox a Fortnite új királynője?

A Transformers filmek sztárja, Megan Fox, nemrég legyőzte a megaproducer DJ Khaledet egy promóciós Fortnite csatában – mindketten híres barátaikat hívták segítségül, hogy szurkoljanak nekik.

Foxhoz a 90 perces videojáték-meccs alatt csatlakozott barátja, Machine Gun Kelly is, míg Khaled láthatóan folyamatosan könyörgött Travis Scottnak, hogy bújjon elő valahonnan az otthonából. A Sicko Mode rapper sosem jelent meg.

Úgy tűnt, hogy a lépés csupán csak egy pszichológiai hadviselés volt Khaled részéről. De a meccs házigazdája, a Kinda Funny műsorvezetője, Greg Miller állítólag azon tűnődött, hogy vajon tényleg beszélhet-e Scott-tal?

Scott tavaly koncertet adott a játékon belül, melyben egy aszteroida csapódott a földbe, valamint víz alatti és űrbeli kitérőket is bemutatott.  A 35 éves Fox végül megnyerte a háromfordulós celeb-meccset.

Ellenfelei között Wilton “Zews” Prado és Justin “FearItself” Kats, az Evil Geniuses nevű profi játékszervezet edzője is ott volt. Kelly Fox kanapéja mögött táncolva ünnepelte a dicső győzelmet.

A Fortnite esemény az LG – “Only on OLED” kampányának része volt, és megtekinthető a vállalat FOMO Channel alkalmazásán keresztül.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI