Hova tovább? – Ekkor érkezik a BOCW és a Warzone 4. szezonja

A Call of Duty: Black Ops Cold War és Warzone még csak a 3. szezon közepénél jár, de a 4. évad kezdetéről máris sokat sejtet a Battle Pass végét jelző dátum. Sem az Activision, sem a Treyarch és a Raven Software hivatalosan még nem jelentett be semmit, de a publikus információk alapján valószínűleg júniusban lépünk a két játék következő fázisába.

Tehát mikor indul a Call of Duty: BOCW és Warzone 4. szezonja?

A jelenlegi Call of Duty Battle Pass június 16-án éjfélkor ér véget, azaz nálunk június 15-én hajnali 3 órakor. Ez azt jelenti, hogy a Season 4 valószínűleg egy ezt követő, nagyon közeli időpontban indul majd, feltéve, ha az Activision nem tervez valamilyen nagy eseményt.

És mire számíthatunk a 4. szezonban?

Ez egyelőre még mindenki számára egy igen nagy rejtély. A 3. évad egy csomó teaser után kezdődött, amelyek azt jelezték, hogy egy atombomba fogja elpusztítani végül a Warzone térképet, és végül pontosan ez történt. Visszakerültünk egészen a ’80-as évekig, mellyel  több Black Ops Cold War elemet vezettek be.

A 4. évad esetében nagyon valószínűtlen, hogy ugyanezt a trükköt még egyszer előveszik, de ugyanilyen csöpögős információkra és teaserekre számítunk a megjelenés előtti néhány hétben. A Warzone-t körülvevő történetbe a főszereplő karakterek mellett a zombik is bekerültek, és ki tudja ez hova vezethet még?

Betöltés...
Keresés
Keresés