18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kemény arcokból horgászok? – Ezekre számíthatunk az Outbreakben

Jövő héten a Treyarch új tartalmakat hoz, ilyen lesz például a Call of Duty: Black Ops Cold War Outbreak módjának első fő küldetése. Egy új pálya kerül a Dead Ops Arcade 3-ba, a Firebase Z és a Die Maschine limitált idejű Cranked 2: No Time to Crank nevű módjába, valamint egy új, kizárólag PlayStationre készülő pálya is érkezik.

Az Outbreak maga is kap néhány érdekes kiegészítést. Az új infók, rádióadások, leletek és hangnaplók mellett a cogconnected.com információi szerint lehetőség nyílik a horgászatra is. Nem világos, hogy itt pontosan mire számíthatnak a játékosok a “horgászástól”.

Évekkel ezelőtt a Call of Duty: Advanced Warfare-ben a játékosok az Exo Zombies térképen foglalkozhattak ilyesmivel. Egy horgászbot darabjait kellett megtalálni és összerakni. Talán ugyanez a fajta feladat térhet vissza, vagy talán teljesen más módon vesz részt benne.

Na persze csak arra ne számíts, hogy a zombik majd csendben várnak, amíg te a kellemes élményeket szerzel a folyóparton horgászva…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI