Jön a gonosz Yordle? – Újabb információk a LoL két érkező hőséről

Néhány héttel ezelőtt a Riot Games már kiadott néhány előzetest az Idézők Szurdokába érkező újdonságokról, mint pl. a Tahm Kench, Dr. Mundo, és a Sona rework. Azonban a műsort a két új hős lopta el.

Őket már a 2021-es szezon kezdetén is teaselték, sőt, később a Champions Roadmap frissítésen belül közelebbről is megismerhettük őket. Úgy tűnik azonban, hogy néhány további részlet is elkezdett kiszivárogni.

A leaker Big Bad Bear osztott meg néhány artworköt a következő két League of Legends hős fejlesztési szakaszából. Nézzük hát, hogy néznek majd ki legújabb kedvenceink:

Az új Mid Marksman

Egy rugalmas, sokoldalúan használható karakter, aki olyan képességekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy a “Camille-stílusú” horgokkal az oldalsávokba mozogjon, így segítve csapattársait.

Az új Burst Mage Yordle

Neki jóval előbb kellett volna megjelennie, azonban a tervezési folyamat során felmerült problémák miatt a hivatalos megjelenése néhány hónapot késett, ami a kiszivárgott dizájnját elnézve eléggé érthető.

“Rossz” természete mellett hatalmas rejtett ereje is van, amit úgy döntött, hogy titokban tart, de Viego visszatérésével eljött az ideje, hogy minden erejével visszavágjon.

Na, melyik hőst várjátok jobban?

Betöltés...
Keresés
Keresés