Napi Fortnite tipp: Hol érdemes mostanában landolni?

Mivel a Fortnite is egy gyakran változó játék, érdemes időnként újra és újra szemügyre  venni azt, hogy hol jó landolni, és melyik hely miben lesz “segítségedre”. Pláne, ha még csak most ismerkedsz a játékkal, akkor különösen ajánlott lecsekkolni.

A régi kedvencek, mint például a Pleasant Park és a Steamy Stacks persze továbbra is  megmaradtak a Chapter 2 Season 6-ban is.

  • Dirty Docks

Miért? 

Összesen 28 tömött ládával vár téged a helyszín, mely szuper előnyt biztosít bármelyik meccs elején. Nem túl látogatott, így nem kell harcolnod a legjobb zsákmányokért.

  • Sweaty Sands

Miért?

Ez a régóta futó helyszín rendelkezik a legtöbb láda spawnnal a sziget összes POI-ja közül, ami már önmagában is elég nyomós ok lehet arra, hogy itt landolj. Ha pedig végeztél a kutakodással, a víz remek közlekedési lehetőséget kínál.

  • Misty Meadows

Miért?

Lehet, hogy nem ez a legkézenfekvőbb  leszállóhely a játékban, de rengeteg ház van itt, amit kifoszthatsz, továbbá egy kis akcióra is számíthatsz. Ezen felül a v16.10-es frissítés után ez az egyik legjobb POI, amit az állatok miatt érdemes felkeresni. Találhatsz itt farkasokat, vaddisznókat és csirkéket is. Tökéletes csontok és hús beszerzésére.

  • Colossal Crops

Miért?

A Fortnite 6. szezonjának új helyszínei közül talán a Colossal Crops a legjobb, fantasztikus zsákmánnyal és a növények által kínált remek fedezékkel. Rengeteg rotációs lehetőség is van, amint a kör elkezd zsugorodni, a The Spire, a Pleasant Park és a Steamy Stacks is mind elérhető közelségben vannak.

  • Slurpy Swamp

Miért?

Bár régi hely, de talán pont ezért nem kell nagyon magyaráznunk, még mindig több mint érdemes meglátogatni. A fő vonzerő már a nevében is benne van: rengeteg Slurp Juice  vár itt rád!

Betöltés...
Keresés
Keresés