-0.1 C
Budapest
2022, január 25, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Yoru legyőzhetetlenné vált, a Riot kipakolta a játékból

A VALORANT játékosok megdöbbenve fogadták azt a játékon belüli értesítést, amely szerint Yorut tiltották. Hasonlóképpen a Breeze térképet is kiszedték a rangsorolt módból. Nem adtak más okot, mint hogy “egy problémán kell dolgozniuk”.

Természetesen mindenki azonnal találgatásba kezdett, hogy mi lehet az oka. Végül arra a következtetésre jutottak, hogy ennek valami köze lehet a game-breaking exploithoz, ami Yorut érinti – méghozzá az új Breeze térképen.

Beware Yoru can tp into breeze pyramid to shoot + plant from VALORANT

Lényegében Yoru a Gatecrash abilityvel képes a piramisok belsejébe teleportálni Breeze-en. Nem hangzik durván, de ha egyszer már bent van, gyakorlatilag “legyőzhetetlenné” válik, és következmények nélkül lövöldözhet ellenfeleire, sőt a Spike-ot is aktiválhatja.

Sajnos azt nem tudni, hogy mennyi időre lesz szükségük a probléma megoldásához, tehát a Yoru maineknek nem lesz más választásuk, mint valaki mást keresni, amíg kedvencük távol van.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI