A profik változásért könyörögnek – A Warzone is tele stream sniperekkel

A stream sniperek hatalmas problémát jelentenek már egészen azóta, hogy a Warzone is a  battle royale műfaj csúcsára jutott, és – sajnos – úgy tűnik, a helyzet jelenleg sem jobb. A játékosok folyamatosan stream sniperekbe botlanak, bár egyesek rémisztőbbek, mint mások.

Annak ellenére, hogy még márciusban kérte a javítást, sőt, a múlt héten választ is kapott, Tommey még mindig szinte naponta találkozik ezekkel a bosszantó játékosokkal. Legutóbbi incidense történetesen a tegnapi 100 ezer dolláros bajnokságon történt.

“Szia Raven Software, csak nagyon szeretném tudni, hogy tervezitek-e a streamer mód megváltoztatását?” – kérdezte egy május 18-i tweetben. A hozzá tartozó videó egy olyan személy nézőpontját mutatta be, akit Tommey a verseny felénél kipakolt. Közvetlenül a leütése után az illetőnek feltűnt, hogy ki ölte meg.

“Ne már, ez Tommey!” – kiabálta. “Ő a 100 Thievesben van. Kibaszott punci, utálom azt a gyökér fickót.” Pillanatokkal később rájött, hogy Tommey nyomára bukkanhat egy gyors bosszúért: “Ő streamel? Egy bajnokságon van… Itt az ideje a stream sniperkedésnek!”.

Természetesen mondanunk sem kell, hogy ezután mi történt. Nyilvánvalóan ez egy nagyon igazságtalan dinamikát teremt, ami miatt Tommey végül a 13. helyen búcsúzott a 100 000 dolláros versenyről.

Számtalan profi játékos és népszerű streamer szólalt meg, hogy kifejezze nemtetszését a Warzone állapotával kapcsolatban. Egyelőre azonban a jelenlegi streamer mód egyszerűen nem felel meg a legnagyobb nevek többségének.

Azon túl, hogy megkérdezték Tommey-t, hogy mit szeretne, a Raven Software hallgatott a kérdésről.

Betöltés...
Keresés
Keresés