20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Jake Paul exe is beszáll: “Bella Thorne, ha ezt nézed, küzdj meg velem!”

A youtuber Tana Mongeau és az egykori Disney-színésznő, Bella Thorne korábban egy párt alkottak, 2017-ben kezdtek randizni. Ám mióta szakítottak, a köztük lévő ellenségeskedés elárasztotta az internetet, és néhány barát és ex is belekeveredett a drámába, mint pl. Jake Paul, Mod Sun és Teala Dunn.

Miután 2020 decemberében megjelent Bella “Stupid Fuckking Bitch” című dala, amelyben lehordta volt barátnőjét, a dráma eszkalálódott, és nyilvános támadásokhoz vezetett a közösségi médiában, beleértve a TikTokot és a Twittert is.

Bár úgy tűnt, hogy az online csatájuk rövid időre lecsillapodott, egyértelmű, hogy Tana még mindig a felgyülemlett dühét akarja a nyilvánosság elé tárni. A youtuber kihívta, miközben az Instagramján élőben filmezte a YouTubers vs. TikTokers bokszmeccs sajtótájékoztatóját, ahol Austin McBroom és Bryce Hall mérkőzött meg egymással június 12-e előtt.

Tana a kamera felé fordult, és azt mondta: “Bella Thorne, ha ezt nézed, küzdj meg velem”, mielőtt figyelmét Austinra és Bryce-ra fordította volna, akik aztán hatalmas verekedésbe keveredtek. A félbeszakítás ellenére úgy tűnik, az ajánlat még áll, mivel Tana később azt tweetelte, hogy “sok nő szeretne még bokszolni”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI