Sinatraa: „Nem tudom a Sentinels visszavár-e, de a VALORANT marad!”

A Sentinelsnél töltött 11 hónap után a VALORANT egyik sztárját, Sinatraát március 10-én felfüggesztették a szervezetből és a versenyjátékból. A volt barátnője, cle0h vádjainak fényében a volt profi eltűnt az esportból, a Riot Games vizsgálta az állításokat.

A Riot hivatalos válasza két hónappal később, május 18-án érkezett, ahol végül 6 hónapos felfüggesztést szabtak ki. Bár a vizsgálat e szakasza nem jutott „pontos következtetésre”, a helyi bűnüldöző szervek tovább vizsgálják a vádakat.

A helyzet ellenére Sinatraa tegnap visszatért, a Twitch streamet több tízezer néző követte, sőt, még arról is beszélt, hogy milyen jövő vár rá a VALORANT esport területén. Miután a nap folyamán eltávolította a „profi játékos” kifejezést a Twitter biojából, élőben tisztázta jelenlegi státuszát.

„Visszatérsz a profi játékhoz a tiltás után?” – kérdezték tőle az adás elején. „Valószínűleg igen.” – mondta a játékos. Úgy tűnik, hogy a VALORANT versenyekről való hat hónapos eltiltása visszamenőleges hatállyal érvényes. Ezért Sinatraa technikailag szeptembertől  újra versenyezhet.

Ami azt illeti, hogy a korábbi pro hol játszhat egy ilyen eset után, – egyelőre nem tudni.  Nyilvánvalóan még mindig szerződésben áll a Sentinelsszel, de ettől függetlenül nem valószínű, hogy a szervezet továbbra is versenyeztetné.

Amikor a nézők erről kérdezték, kifejtette, hogy egyszerűen nem tudja, hogy a Sentinels szívesen látná-e őt újra a csapatban.

Betöltés...
Keresés
Keresés