12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egy rövid klipben a szomorú Warzone valóság

Biztosan sokan emlékeznek még arra az időszakra, amikor megjelent a Call of Duty-széria legújabb Battle Royale játéka, a Warzone. Nem volt ez olyan őrült régen, 2020 tavaszán indult útjára a cím.

Egy kiváló CoD-élményt kaptunk, hatalmas pályán, a jól ismert fegyverekkel és játékmechanikával. A kozmetikai tartalmak földhözragadtak voltak, illeszkedtek a történetbe, na meg a környezetbe. Aztán az Activision úgy érezte, hogy jobban a játékosok pénztárcájának aljára szeretne nézni, így elindult a fizetős tartalmak tömeggyártása. Megjelentek a színes, egyáltalán nem a CoD-hoz illő tartalmak, na meg a csalók.

A közösség folyamatosan arra kérte a fejlesztőket, hogy foglalkozzanak kicsit komolyabban a csalóhelyzettel, ám néhány ezer tiltáson túl nem sikerült jutni. Mind a mai napig el tudják árasztani a szabályszegők a szervereket, s ezzel párhuzamosan mossa kezeit a fejlesztőbrigád.

Vagyis nem pontosan, ugyanis dolgoznak ők, de csak értelmetlen bővítéseken. Itt van például egy rövid videó, ami bemutatja, hogy pontosan mivel is van gond:

Csalók? SBMM? FOV? Never Gonna Give You Up

Never gonna let us down… from CODWarzone

Gondolom mindenki egy zenélő fegyverre vágyott mindig is, nem igaz?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI