24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

PikaCrypto – A Pokémon fanok betörnek a kriptovaluta piacra?

Az eredetileg 2009-ben létrehozott Bitcoin egy vadiúj pénzügyi platformot indított útjára a kriptovalutával. Bár a digitális fizetési forma már évek óta értékes, a mémpénzek, például a Dogecoin 2021-ben berobbant a kripto piacra.

Néhány Pokémon-rajongó a mémalapú piacokon való pénzbevételre törekedve összefogott, hogy létrehozzanak egy új kriptót $PIKA néven. Bár a PikaCrypto már egy ideje készül, a mém valuta májusban terjedt el a közösségi médiában, amikor a népszerű Pokémon-történész, Dr. Lava egy posztot tett róla a Twitteren.

A tartalomkészítő megdöbbentette a rajongókat. “A Pokémon-rajongók nemrég létrehoztak egy új kriptopénzt, a $PIKA-t, amely RAI érmékké fejlődik” – magyarázta, miközben egy infografikát is tweetelt, amely bemutatja az érme fejlődési szakaszait, amennyiben az elér bizonyos feltételeket.

Lave továbbá azt is kifejtette, hogy a felhasználók azt szeretnék, ha ez olyan valuta lenne, amelyet a rajongók cserélgetnek. “A támogatók azt remélik, hogy ez lesz a következő mém coin, népszerűvé válik, mint a Pokémon-rajongók közötti csereeszköz, és az egekbe szökik az ára.”

A Pokémon közösségben sokan nemcsak szkeptikusak voltak a projekttel kapcsolatban, hanem felháborodtak rajta. “Soha nem akartam még ennyire látni, hogy valami megbukik, és soha nem akartam még látni, hogy egy jogi csapat leállít egy rajongói produkciót, egészen eddig a pontig” – írta dühösen egy rajongó.

A valutába befektetők a növekvő online ellenérzések közepette megvédték a projektet, rámutatva, hogy a “Pika” egy valós állat Kelet-Ázsiában, és hogy a kriptopénz valójában nem említi a Pokémont, és nem is szerepel rajta semmilyen márkajelzés.

Ennek ellenére a Pokémon közösségben sokan nem vették be, és dühösek voltak a $PIKA miatt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI