Probléma a Warzone frissítéssel – A te beállításaid rendben vannak?

A Warzone és a BOCW Season 3 Reloaded frissítése egy egész hullámnyi izgalmas tartalmat hozott a játékosok számára. Ott van az AMP63 pisztoly, Verdansk térképváltozása, új LTM és rengeteg fegyverváltozás. Bár a frissítés nagyrészt jó fogadtatásra talált a közösség körében, számos Warzone játékos problémával találkozott a játékbeli beállításokkal kapcsolatban.

Számos jelentés érkezett elégedetlen játékosoktól, akik azt tapasztalták, hogy beállításaik teljesen törlődtek. Úgy tűnik, hogy az új frissítés törölte az egyéni beállításokat, így sok játékos kénytelen volt újra beállítani azokat. A játék kontroller/egér érzékenységétől kezdve a grafikai és FoV beállításokig minden visszaállt az alapértelmezettre.

Mint minden FPS-játékban, itt is igen fontos, hogy a grafikai és érzékenységi beállításokat a saját ízlésedre szabd. Ez különösen igaz a Warzone-ban, ahol a gyors reakciók, és lépések meghallása hatalmas előnyt jelenthet. Érdemes ezért lecsekkolni, hogy a szezonközi után esetleg nem-e állítódott át nálad is valami.

Néhányan azt is megjegyezték, hogy újra le kellett tölteniük a játék összes nagy felbontású textúracsomagját, ami elég sokáig tarthat…

Betöltés...
Keresés
Keresés