Hatalmas összegeket bukik a gátlástalan hot tub streamer

Nem is olyan régen beszámoltunk nektek arról, hogy “szegény” Amouranth – a hot tub meta királynője -, a Twitchnek köszönhetően ezentúl jóval kevesebb pénzt keres majd, hiszen nem hirdethet a közvetítése közben.

Természetesen mélységesen felháborította ez a dolog őt is, valamint az agyatlan rajongók tömkelegét is. Mindezen háborgásnak meglett az eredménye, hiszen Amouranth már újra reklámozhat. Kisebb – nagyobb megszorításokkal.

Elmondta, hogy a szigorítás előtt napi 1000 dollárnál is többet keresett a reklámokból, – ami 285.070 forintot jelent. “Tegnap körülbelül 15 órán keresztül streameltem, 15.000 személyes nézettségi átlaggal, és 130 dollár reklámbevételem volt.” – folytatta.

Ez mindössze 37.000 forint. Ez pedig azt jelenti, hogy ha egy éven keresztül minden nap streamelne, akkor most 47.450 dollár reklámbevételhez jutna – ez éves szinten akár 440.000 dolláros (125.441.800 Ft) veszteséget jelentene.

Gondolhatjátok, hogy így sem kell félteni a hölgyet, hiszen még mindig tömérdek pénzt keres a mindenféle adományokkal, feliratkozókkal, előfizetőkkel és persze az OnlyFans oldalával.

Betöltés...
Keresés
Keresés