24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kiborítanak a láthatatlan Warzone fegyverek? – Így oldhatod meg

A Warzone-ban bizony előfordul, hogy valami nem úgy működik, ahogy azt mi szeretnénk. Persze a legtöbb esetben ártalmatlan hibákról beszélünk, azért néha be-becsúszik egy komolyabb glitch, vagy bug. Ilyen például az a hiba is, aminek köszönhetően a föld alá csúszhatunk karakterünkkel és onnan vadászhatunk az ellenfelekre. Sajnos sokan alkalmazzák, ami nem tesz jót a játékélménynek.

Egy másik kellemetlen, ámde abszolút nem ennyire kritikus hiba, hogy időről időre a fegyverünk képes szublimálni a kezünkből. Egyszerűen csak eltűnik és fogalmunk sincs, hogy hova célzunk vele.

Két megoldást is talált a közösség a hibára. Az egyik, hogy ha szerencsések vagyunk, akkor a fegyver eldobása és újra felvétele után minden megoldódik és játszhatunk tovább. Ha pedig ez sem oldja meg a gondot, sajnos újra kell telepíteni a játékot a grafikus csomagokkal együtt.

Az első járható útnak tűnik, de még így is macerás egy lőpárbaj kellős közepén ezzel foglalkozni. Reméljük a Raven Software komolyan veszi a helyzetet és hamarosan javítják a hibát.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI