Le a napszemcsivel! – Tompítják a vakító napsütést Verdanskban

A battle royale hihetetlen népszerűsége ellenére a Warzone játékosainak a játék indulása óta gyakori panaszai vannak, amelyek általában a hibákra és a csalásra koncentrálnak. Bár úgy tűnik, hogy a Raven az előbbi problémákon viszonylag úrrá lett, a csalók kitiltása terén még mindig nehéz dolguk van.

Úgy tűnik továbbá, hogy a 3. szezonban rengeteg játékos elégedetlen a Warzone játékbeli időjárásával. Verdanskban általában nagyon napos az idő. Ennek eredményeképpen néhány játékos azt állította, hogy a nap miatt hihetetlenül nehéz látni bármit is.

Bár először talán nem volt tervben sem, a Raven Software mostanra már tisztában van a problémával. A vezető Warzone VFX Artist Reed Shingledecker egy tweetben nyugtatott meg mindenkit, hogy a javítás úton van.

“Ez igaz? A Verdansk ’84-ben a nap zavarja az embereket? Könnyen le tudom tompítani, ha szükséges!”.

https://twitter.com/fx_reed/status/1396477194038218756

Nem kellett sokáig várni, hogy a reakció teret nyerjen. A legnagyobb Warzone nevek tonnái ugrottak be, hogy tovább magyarázzák a problémát, és hogy miért van szükség a javításra. “Úgy tűnik, tudom, mit csinálok hétfőn…” – írta hamarosan Shingledecker.

“Szívesen kezelek minden ezzel kapcsolatos problémát. Köszi a visszajelzést. Bár nem tudom megváltoztatni a Verdansk ’84 teljes megvilágítását, tudok állítani a fényerőn.”– folytatta.

Mivel Shingledecker már dolgozik ezen a változtatáson, a következő Warzone-frissítéskor számíthatunk is a világítás javítására.

Betöltés...
Keresés
Keresés