24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mi alapján döntenek a fejlesztők a LoL nerfekről és buffokról? Most kiderül!

A LoL játékosok általában nem látnak a “színfalak” mögé. Ami eljut a nagy többséghez, az annyi, hogy mikor és milyen hősöket gyengítettek vagy erősítettek az épp aktuális patch alatt. Sokszor csak felháborodunk, pedig minden döntés mögött nyomós ok áll.

“Sok időbe telik megismerni az új hősöket, ezért korábban az volt a szokásunk, hogy az új hősöket és VGU-kat egy kicsit erősebbre terveztük, hogy ne legyen hátrányban, aki még próbálja kitanulni őket. Ennek a megközelítésnek végül számos negatív hatása lett, ezért Fiddlesticks 2020-as frissítése óta az új hősöket és a VGU-kat is a hosszú távra megcélzott játékegyensúlyi állapotban adjuk ki.” – osztották meg a blogon.

A játék fejlesztői most egy szuper animációs rövidfilmet készítettek a jelenségről, hogy mi is jobban megértsük a dolgokat. Megtudhatjuk, hogy rengeteg statisztikát elemeznek az összes frissítés előtt, a megfelelő végeredmény érdekében.

Itt megnézik, hogy összességében hogy állnak a hősök: győzelmi arány, pick rate és még a legutolsó skin megjelenési dátumát is. Aztán szintekre lebontva is kielemeznek mindenkit, hogy egyenlően élvezhető legyen a játék a profik és a hétköznapi játékosok számára is.

Nézzétek meg ti is – ne tévesszen meg a cím, kedves és tanulságos anyag:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI