Szenzációs: A 72 éves politikus hölgy esport csapattulajdonos lett

Az esport egy folyamatosan növekvő iparág, ahol A-listás hírességek sokasága fektet be mostanában orgánumokba, indít saját csapatokat és kapcsolódik be kedvenc játékainak esport-szcénájába.

Nos, a politikusokat nem szokták az esporttal kapcsolatba hozni, de annak ellenére, hogy Celia Villalobos idősebb, mint a tipikus esport demográfia -72 éves -, bebizonyította, hogy ennek nem kell így lennie.

Csapatát, a Screen Wolves-t hivatalosan tegnap, az az május 24-én, hétfőn jelentették be egy promóvideóval, amelyben maga Villalobos játszik az új csapata mezében:

A 40 másodperces bejelentő videóban a következőket mondja: „Mindig is reflektorfényben voltam. Kritika, gúny, szemrehányások… Egy életet egyetlen pillanat jellemzett. Egy pillanat, ami majdnem elfeledtette velem, hogy mit is szeretek.”

„De tudjátok mit? Vége. Többé nem hallgatok. Elegem van a hallgatásból. Itt az ideje, hogy megmutassam a valódi arcomat. Itt az ideje játszani.” – mondta.  A Screen Wolvesnak még egyelőre nincsenek játékosai, és az sem világos, hogy milyen esportokba kívánnak majd beszállni.

Villalobos nem szokott arról beszélni, hogy mely játék a kedvence, így nehéz megmondani, hogy mik a tervei a jövőre nézve. Azonban – némileg ellentmondásos módon – rajtakapták, amint Candy Crusht játszott az iPadjén, miközben 2015-ben egy vitát kellett volna vezetnie a kongresszusban.

Betöltés...
Keresés
Keresés